Tema: Automobili
View Single Post
Staro 30.10.2013., 21:46   #8038
jopis
gadget freak
Moj komp

jopis's Avatar

Datum registracije: Oct 2009
Citiraj:
Autor Wolverine Pregled postova
Jebote s tobom se fakat ne da normalno razgovarat jerbo stalno neki napadi i sve ali baš sve shvaćaš doslovce.
Kak se ne bi dalo razgovarat, ja samo volim debatirat i diskutirat

Citiraj:
Glede das auta ti se opet stavljaš u poziciju proizvođaća a ne kupca. Boli kurac kupca za njihov plan proizvodnje on ga hoće kupit danas i danas ga nema nema ga niti ove godine... Dakle njega zaboli falus kaj će doći za dve godine. Ali to tebi valjda nije jasno, ne znam zašto
To je meni jasno, ali tebi izgleda nije jasno da je sredinom 70ih dizel bio rezerviran za kamione i pokoju miniku (mercedes), mislim da je 90% auta tada bilo na bengu, o tome se radi u cijeloj toj baladi

Citiraj:
Vezano za TDI, gdje sam to rekao da je bogom dan? Referirao sam se na linkani oglas gdje je eto slučajno TDI u pitanju. Mene osobno nije briga je li to tdi, crdi, trdc, dci ili bilo koji dizlo. Niti sam rekao da ima 600 Nm momenta, samo sam rekao da ima dovoljno. Očito je moj pojam dovoljne snage i momenta različit od tvog poimanja, i to je sasvim normalno jerbo nismo svi isti.
Eto, sad kad ti napišem da si napisao u tom stilu - da ispada da je bogomdan, naljutit ćeš se na mene
S ovim drugim se slažem, sasvim normalno, nismo svi isti, zato i postoji toliko proizvođača i toliko automobila i to je super, još da reguliraju cijene malo, extra

Citiraj:
Opet samo sam se referirao na izjavu kako je glupo imat A4 sa S-line paketom ako nemaš milijardu konja pod haubom. Meni je to glupo. Nek voze što žele. Meni osobno je 100 kW dovoljno. Ne vozim tako često 5 ljudi s prtljagom 150 km/h
Pa zato se zove S-line a ne S4, to je samo dio optičkog i tehničkog paketa kojeg ima jači brat. Meni to nije glupo, ne žele svi i ne trebaju imati 300ks pod haubom, kad im je kao i tebi i velikoj većini ljudi dosta i tih 136/140/150, nebitno, a žele imati vizualno ljepši automobil, sa boljim ovjesom i kočnicama, npr. I zašto onda to ne omogućiti ljudima u stilu tog S-line-a, M paketa kod bmw-a, R kod VW-a, itd. Imho, to je sasvim ok, tvornički tuning, bio samo vizualan, tj optički, ili komplet sa poboljšavanjem ovjesa, kočnica, lakših felgi, je jedna odlična stvar tj opcija za krajnjeg kupca.
Eto stavih se u poziciju kupca :P