Što se tiče lukoila, vlasnik je rus, a blizu je rafinerija Bosanski Brod koja je ruska. Kakva Italija?
100-tka dolazi iz Austrije.
Ostala goriva nisu toliko konstantna jer je to jedna velika trgovina, INA izvozi da bi uvozila, isto tako i drugi lanci pumpi.
Ja točim isključivo na OMV-u jer je najmanja vjerojatnost da dobijem INA gorivo. Ne zato što mislim da je loše, ali u toj INI se malo-malo desi neki kiks poslije kojeg nema nikakve nade za mene kao krajnjeg potrošača.
Prije 2 godine je u mjesec dana propišalo nekoliko tisuća klasičnih bosch pumpi, Purić u Samoboru koji slovi kao jedan od najboljih bošista je radio auto za autom, svi vlasnici su se žalili da su vozili na INA eurodiesel. Opravdanje je bilo da su to stari auti i da se moralo desiti. Pa nisu valjda svi auti bili programirani da brtve procure u ljeto 2011.
Nekoliko godina ranije se slična stvar desila i sa mazivima. Nije da su ulja loša, ali jedan incident mi je dosta da više nikad ne koristim njihove proizvode.
Ima li poljoprivrednika koji voze moderne traktore? Do skora se plavi dizel službeno zvao Eurodizel plavi i ljudi su taj eurodizel koristili u modernim traktorima, a to uopće nije bio eurodizel nego najobičniji dizel koji ima razinu kvalitete kao prastari dizel sa nekoliko desetaka sumpora više. Ali nije problem samo sumpor, nego i sastav i način na koji je to gorivo dobiveno.
A zašto? Zato što su u toj grani rade uglavnom ljudi čiji opseg posla je premali da bi pokazali ikakav interes bez obzira radno mjesto, opća razina znanja je malena, plaća sigurna, sustav jako velik i jako trom, tko pije, tko plaća još nije razjašnjeno. Zvuči kao recept za firmu kojoj zadovoljan krajnji korisnik i nije najvažnija stvar.