Tema: Automobili
View Single Post
Staro 29.10.2013., 20:08   #7967
MAGARAC
Premium
Moj komp

MAGARAC's Avatar

Datum registracije: Jan 2008
Ni nema vise tvrdih auti, osim ak se to od njih ne trazi. Cak je i Golf sedmica iznenadujuce mekan. Ima samo jos meksih kao neki od Citroenovih modela i to generaliziranje sve manje vrijedi.
Nebi mogao iz prve nac gdje se pojaca kazic sigurno i zujo bi neko vrijeme, mene ne smeta jer imam na volanu ali me smeta sto je zvuk los i u tim stock mjerilima. Recimo da je gumb za paljenje tempomata ispod rucne ili da se maglenke pale kao svijetla na kolut i jos su odmah pored tak da sam vozio sa maglenkama slucajno. Brzina tempomata se regulira na volanu ali ga prvo treba ukljucit dolje. Ok to se moze i prije nego se krene pa kad se dode na brzinu ga aktivirat sa tipkama na volanu ali opet zasto nije sve na volanu. Ima tih sitnica ali nije to nist strasno i da se naviknut.

Nije nist losji diesel na Ini, nego kod ostalih. Nije to vise kao sto je bilo pred 10tak god. i citao sam nedavno da su vece razlike ko eurosupera nego kod diesela koji je u vecini slucajeva identican. Tocim na firmu na kraticu i sve se vidi i sve se zna bez brige. Ne trebaju sad pocet spike Tifon itd..

Zadnje izmijenjeno od: MAGARAC. 29.10.2013. u 20:16.
MAGARAC je offline   Reply With Quote