Citiraj:
Autor Master_Hrc
Znači i ti voziš golfa 
|
Ne, vozim passata. Al bi isto prokomentirao i da je riječ o civicu ili o meganeu. I ne kužim čemu taj smiley? Btw, što ti voziš?
Citiraj:
Autor Master_Hrc
Uostalom Burmuz vas ni u jednom postu nije nazvao seljačinama zbog golfa....vec je kasnije ljepo napisao da je imao gro negativnih iskustava sa vozačima istih...
|
Ne, Burmuz je napisao ovo;
Ali Golf, NIKADA! Zašto? Mislim da svi znamo odgovor kada malo odemo izvan grada ili izađemo vikendom pa se vidi tko zapravo vozi Golf i tko ga "sređuje" i sl
Ako ovo nije generaliziranje, jebga, ja ne znam što je onda.
Citiraj:
Autor Master_Hrc
Tako da molim ljepo da se susdrzite od nepotrebna paljbe.....
|
Ako on može napisat to što je napisao, i ne vidi ništa loše u tome, onda bome ja mogu to i prokomentirat. Nikoga ne vrijeđam.
Citiraj:
Autor Master_Hrc
ako se dobro sjecam zbog zadnjih ispada fanatika je ova tema bila jedno vrijeme zaključana....
|
To možda mene ide?
Citiraj:
Autor Master_Hrc
Znači svako može mislit kaj oce i što je najbolje svako na tržistu moze kupit kaj god hoce....nemoramo se svi složiti iako je nepobitna činjenica da određenu marku prati određena reputacija....
|
Je, dakle ajmo izgeneralizirat. Svih ne znam koliko miliona vozača golfa su seljačine zato što si ti vidio dva nakaradna golfa. Moje iskustvo je da vozači bmw-a ne daju žmigavce u vožnji te da se uredno voze bar jednim kotačem po suprotnoj traci. Dakle isto seljačine, svih bogtepita koliko miliona, od New Yorka do Tokia. Također, kad vidiš prastaru hondu civic i unutra balavandera koji ima praktički položen naslon sica, glava nagnuta na desnu stranu a spulja otraga koja samo radi buku a auto se vuče ko krepana krava, što reć nego da su vozači hondi seljačine, jelda? Opet svih bogtepita koliko miliona. Pa vozači citroena koji više koče nego daju gas... itd. Imam loša iskustva s KR i SK tablicama, ajmo onda odmah okarakterizirat nekoliko županija da su debili i seljačine. Jebote koliko miliona seljačina, jel ostao itko normalan?
Ak će mo generalizirat, možemo tako unedogled, al to je glupo. Valjda kužiš na što mislim...
Mislim ono, ja kad kupujem auto kupujem ga za sebe a ne za druge. Fakat moraš bit idiot i ne kupit nešto zato što bi selo tračalo.
Ako si vozač seljačina, bit ćeš to u golfu, meganeu i focusu, tak svejedno. Ak si normalan vozač i nisi prometalo nakaradno uredio, ne znam zašto bi te netko zvao seljačinom ma koju god marku ili model vozio.
Citiraj:
Autor Master_Hrc
Evo živili
|