Tema: Automobili
View Single Post
Staro 28.10.2013., 21:31   #7935
Juan
Premium

Juan's Avatar

Datum registracije: Jan 2007
Citiraj:
Autor MAGARAC Pregled postova
Jeftiniji modeli sedmice nisu po nicemu bolji od ostalih. Jako su skrto opremljeni i debelo precijenjeni. Tek kad se ubace neke osnovnije stavri tipa, maglenake, automatska klima, kozni vlan, naslon za ruke i sl. se vidi koliko je to zapravo skup auto i to bez razloga. Nema to veze sa premium autom po mom misljenju. Kad se iskrca 30 tisuca eura pa sicevi, umeci, presvalake, sitnice, to je mozda druga prica ali ovo za sire mase nije nist kvalitetnije od konkurencije koja je napredovala u odn. na vremena kad je ta prica bila istina i to jako. Sedmica ima najmanje razloga od svih dosadasnjih modela da bude tak skupa i to je vec pomalo bezobrazno.

Nisam ja bacio kost zato, nego zato što mi je smiješno što svi koji kupe c4, megane, stilo, astru ili bilokoji drugi auto te klase uglavnom u prvih 5 minuta opisivanja auta spomenu golfa kako su ga gledali i bio im je preskup.
Zašto nitko ne spomene audi koji je još 20-30% skuplji?
Jednostavno mi je čudna ta pojava da 9 od 10 ljudi koji kupe neki auto prvo idu pogledati golfa za koji ustanove da ima premalo opreme i previsoku cijenu i onda se odluče na nešto drugo.
Vjerovao ili ne, nikad nisam čuo od nekog tko je kupio golfa da je išao prije toga gledati nešto drugo pa je na kraju slučajno kupio golfa.

Možete ga mrziti, ali premda možda i nije bolji, uvijek će imati takav status da će se klasa zvati po njemu.

Subjektivno: meni je 5 jedini skok, ovo dalje je samo redizajn, ali opet je jedini auto koji će biti popularan godinama, a ne sezonu-dvije poput konkurencije.
Juan je offline   Reply With Quote