Citiraj:
Autor Master_Hrc
Znači i ti voziš golfa
Uostalom Burmuz vas ni u jednom postu nije nazvao seljačinama zbog golfa....vec je kasnije ljepo napisao da je imao gro negativnih iskustava sa vozačima istih...
Tako da molim ljepo da se susdrzite od nepotrebna paljbe.....ako se dobro sjecam zbog zadnjih ispada fanatika je ova tema bila jedno vrijeme zaključana....
Znači svako može mislit kaj oce i što je najbolje svako na tržistu moze kupit kaj god hoce....nemoramo se svi složiti iako je nepobitna činjenica da određenu marku prati određena reputacija....
Evo živili
|
I upravo zbog toga sam napisao da "ne znam što sam krivo rekao" na što su se opet "digli na zadnje noge". Znam što pišem i ako nešto želim reći onda to kažem.
Ali, treba znati čitati i razumijeti pročitano.
Tu dosta ljudi zalaze u probleme pa razumijem i ne ljutim se. Čak sam se i ispričao.

Da ne ode u offtopic, mislim da postoji ona ostaština od "jugošvaba" s Das auto spikom, koju mi stalno nabijaju na nos, kako si mogao kupiti pravi auto za "taj novac", pa kako ovo pa kako ono...
I da, najviše "seljo tjuninga" su golfovi, barem kod mene. Ako hoćete, uzmem aparat i slikam gradom pa dignem, evo neka mi se ruka osuši ako lažem