View Single Post
Staro 28.10.2013., 19:43   #36188
Irvin
Registered User

Irvin's Avatar

Datum registracije: Dec 2008
evo i nas sa druma: Dado i ja, to je već postala tradicija, početkom sezone znamo zapalit za Vž na zagrijavanje na konjske kobaje kod Šanjeka, e ove nam godine zamirisale i pred sam kraj sezone...mislim vozit će se i dalje...
...i veli on jučer posle Sljemena da bi mogli dns do Vž samo da mora složit nekaj bajs...hajd reko valja, evo ruke...meeting point u mom selu kad dolazi Dado sa šljokastim biciklom sintesi, ima prednju v-brake bremzu i zadnji menjač samo...gledam ja...mislim rano jeste i slabo vidim..., ali čovek nema prednjeg menjača, zadnje bremze...veli on: "nisam imo sajlu za mjenjač, bužir samo imam doma.., pa ću vozit single-speed ... s obzirom da je 'ercegovac, nisam bio iznenađen, hajmo reko onda BiH

...odvezo je sva brda u toj jednoj brzini, nije ništa dirao ni po zadnjem menjaču...vozili smo do Vž prosjek 28 km/h, nazad 22 km/h sa vjetrom ali u povratku u prsa...odličan dan, odlične kobasice konjovske, odličan sladoled na korzu i odličan zaključak Dade...vozimo i veli on u katarzi: "znaš, trebaju brzine"

P.S. ja sam vozio iza njega jer me bilo sramota da gleda kako menjam brzine, a prošo sam kroz sve brzine na 3x9 systemu...malko sam se i crvenio kad sam menjao pa zapne lanac o menjač, a on to čuje
Irvin je offline   Reply With Quote