Citiraj:
Autor burmuz
Iskreno, Golf je jedini auto koji ne bi kupio nikad. Da ga besplatno dobijem, skrivečki bi ga odvezao to preprodavača i prodao isti dan. Ostale modele ov VW-a da, i nemam ništa protiv firme.
Ali Golf, NIKADA! Zašto? Mislim da svi znamo odgovor kada malo odemo izvan grada ili izađemo vikendom pa se vidi tko zapravo vozi Golf i tko ga "sređuje" i sl
|
Debeli potpis vidio san i danas tjunera s tricom, meni su svi TASovi od mk1 do mk7. Ali na stranu to, slazem se s juanom (mislin da je on pisa), koliko para toliko i mjuze. Vozio san sve i svasta od francuza, priko talijana do svaba, cak i brojne azijate. VW je koplje iznad auta u toj klasi, sve je kvalitetnije, i onda mi pocmu prodavat price punto, clio i sl. Ne govorin primarno o motorizaciji, nego kvaliteti materijala, obrade i sl. Druga stvar je da dileri uzimaju dio kolaca, i neke stvarno misli da dobije 208 za 70 a prodaje za 72? (Brojke su ilustrativne jer nisan pratio cijene) a vw polo dobije za 100 a prodaje za 150. Hav jes no, uzimaju dio i na jednom i na drugom, samo je i u startu cijene bolje. Isto je i vw vs premium njemci, nema tu kvalitete bmwa/merca/audia, jednostavno nema i ko mi hovori da su isti, to vec svrstavam u ekipu "alfe su sranje" i sl.