Tema: Automobili
View Single Post
Staro 27.10.2013., 13:55   #7907
burmuz
Premium
Moj komp

burmuz's Avatar

Datum registracije: Mar 2007
Citiraj:
Autor Juan Pregled postova
Nije provokacija bila upućena direktno, nego u velikom broju slučaja ljudi kad kupe novi auto, pogotovo te klase, jedna od prvih izjava je da je toliko i toliko jeftiniji/opremljeniji od golfa. Smiješna mi je sama činjenica što se svi opravdavaju zašto nisu uzeli vw i odmah činjenice zašto je njihov izbor bolji. Ali prije kupovine izabranog su ipak išli vidjeti tu svetu kravu i ispitati cijenu i opremu premda im nije ništa posebno niti bi ga ikad kupili.
Nebitno što ja vozim/favoriziram, boli me đon što bilotko misli o mom autu ako je meni dobar, nit me dira što se generalizira da velike aute kupuju ljudi s malim egom, što bmw voze samo ljudi u kožnim jaknama obrijane glave, niti što vw voze samo neobzirni vozači koji ne gledaju mrtvi kut i sl.
Iskreno, Golf je jedini auto koji ne bi kupio nikad. Da ga besplatno dobijem, skrivečki bi ga odvezao to preprodavača i prodao isti dan. Ostale modele ov VW-a da, i nemam ništa protiv firme.
Ali Golf, NIKADA! Zašto? Mislim da svi znamo odgovor kada malo odemo izvan grada ili izađemo vikendom pa se vidi tko zapravo vozi Golf i tko ga "sređuje" i sl
burmuz je offline   Reply With Quote