Citiraj:
Autor Garro
Mda, vezano za ovo da je auto konstrukcijski namijenjen za vožnju cijelo vrijeme sa kratkim svjetlima, na svom (metalik sivom  ) Passatu od prvog dana (2001. godina, prvi vlasnik, 320 tis. km) kada vežem pojas palim kratka svjetla, bez obzira na doba dana i godišnje doba.
|
Namjerno napisano "metalik-sivi". Dugo nisam primjetio ne-metalic sivi auto, ali neki još uvijek primjećuju. Ima i tamno-crnih auta, čujem okolo.

.
Citiraj:
Autor Garro
Rezultat: četiri skurene D1S xenonke, promijenjeni reflektori na svjetlima jer na prvima nije ostalo ni traga refleksivnom sloju. Trošak oko 6 tis. kn.
|
Velik trošak, ali svjetla su zamjenjiva, a glava nije (još uvijek).
Citiraj:
Autor Garro
I iskreno, zaboli me za trošak jer znam da me bolje vide. 
|
Ovo ti podiže vjerojatnost doživljavanja starosti poprilično, ako si dosta na cesti.
Citiraj:
Autor Bubba
Bravo, ovo je najsuvislije razmisljanje. Zakon - ne zakon, svijetla upalim (unatoc tome sto postoje ona neka "dnevna" koja mi stalno gore) i vozi. Ako je vjerojatnost i akademskih proporcija, radje da sam ja u tom promilu koji nije fasovao kolica ili Mirogoj jer je kreten s druge strane uocio svijetlo!
|
Potpuno se slažem. Vjerojatnost je k**va.
Možda je glupo, ali ja sjedam u auto sa 50/50 šansi da preživim vožnju. Totalno mi je nebitno koliko je ljudi prije/poslije mene prošlo, ako me skrši netko.
Svašta sam doživio, a malo vozim (ispod 15k km godišnje). Mogu misliti što bih sve doživio da vozim više. Ponekad sam siđem sa ceste jer ne želim razbijen auto, iako sam imao prednost i nisam ništa skrivio.