Tema: Automobili
View Single Post
Staro 27.10.2013., 12:05   #7904
D1viry
Premium
Moj komp

D1viry's Avatar

Datum registracije: May 2010
Citiraj:
Autor Garro Pregled postova
Mda, vezano za ovo da je auto konstrukcijski namijenjen za vožnju cijelo vrijeme sa kratkim svjetlima, na svom (metalik sivom) Passatu od prvog dana (2001. godina, prvi vlasnik, 320 tis. km) kada vežem pojas palim kratka svjetla, bez obzira na doba dana i godišnje doba.
Namjerno napisano "metalik-sivi". Dugo nisam primjetio ne-metalic sivi auto, ali neki još uvijek primjećuju. Ima i tamno-crnih auta, čujem okolo. .

Citiraj:
Rezultat: četiri skurene D1S xenonke, promijenjeni reflektori na svjetlima jer na prvima nije ostalo ni traga refleksivnom sloju. Trošak oko 6 tis. kn.
Velik trošak, ali svjetla su zamjenjiva, a glava nije (još uvijek).

Citiraj:
I iskreno, zaboli me za trošak jer znam da me bolje vide.
Ovo ti podiže vjerojatnost doživljavanja starosti poprilično, ako si dosta na cesti.

Citiraj:
Autor Bubba Pregled postova
Bravo, ovo je najsuvislije razmisljanje. Zakon - ne zakon, svijetla upalim (unatoc tome sto postoje ona neka "dnevna" koja mi stalno gore) i vozi. Ako je vjerojatnost i akademskih proporcija, radje da sam ja u tom promilu koji nije fasovao kolica ili Mirogoj jer je kreten s druge strane uocio svijetlo!
Potpuno se slažem. Vjerojatnost je k**va.
Možda je glupo, ali ja sjedam u auto sa 50/50 šansi da preživim vožnju. Totalno mi je nebitno koliko je ljudi prije/poslije mene prošlo, ako me skrši netko.

Svašta sam doživio, a malo vozim (ispod 15k km godišnje). Mogu misliti što bih sve doživio da vozim više. Ponekad sam siđem sa ceste jer ne želim razbijen auto, iako sam imao prednost i nisam ništa skrivio.