Amisova obavijest prije 5-6 sati:
[OBAVIJEST] Poštovani korisnici, s tvrtkom Adria media, koja je nakladnik TV kanala Sportklub, nismo uspjeli postići ugovorne uvjete koji bi nam ubuduće omogućili distribuciju programa Sportklub.
Potrudit ćemo se da Vam najkasnije u roku od 60 dana osiguramo odgovarajuću zamjenu za ukinute kanale.
Zahvaljujemo na razumijevanju.
Amisova obavijest 5-6- sati nakon ove gore:
Dragi korisnici, obzirom na nastalu situaciju uspjeli smo ispregovarati s tvrtkom Adria Media emitiranje SportKlub TV kanala koji ce biti ponovno ukljuceni kroz 15 minuta te ce emitiranje TV kanala trajati sve dok se dok se vode pregovori o pravima za prikazivanje istih.
Ma mislim ono ne! Halo Amise!! Prije 5 sati napišete da nema više Sport klubova i sada najedamput u subotu popodne uspijete ispregovarat daljnje emitiranje tih programa!! Ha, ha, ha! Nemrem vjerovat kakve su to sve firme dobile dozvole u RH da zahebavaju ljude i da im uzmaju lovu, i to brdo love, za usluge koje nisu niti približne onom što su ljudi potpisali u ugovorima.
Pa vidite da nas uopće ne fermaju, mislim na korisnike! Imam Total paket i pod ugovorom sam, a moram i dalje plaćati cijelu cifru makar više nema SK2.SK3,ESPN. Pa uopće se ne osvrću i ne odgovaraju na primjedbe. Isti su ko i većina GSM operatera i internet providera. Ja sam od početka u Amisu od kad je u RH i sve je gori i gori. U 1. mj. iduće god mi istiće ugovor i odo ja od njih i uzimam samo net i telefon od bilo kog drugog samo ne od Amisa!!