View Single Post
Staro 24.10.2013., 12:41   #36092
Mar
Suit up!
Moj komp

Mar's Avatar

Datum registracije: Dec 2004
Citiraj:
Autor Lovrix Pregled postova
Pogledaj prije nego što pišeš. Možda prije, sad njemci igraju na sigurno i stavljaju provjerene geometrije koje dokazano rade. Evo Strive ima 615TT, 490ST u L veličini. 66.5 HA, 74SA. A tvoj blaženi Cannondale Jeklly ima 614TT, 483ST, i HA iz prošlog stolječa, 68. Također i prekratak wheelbase, 1155 je XC po danjašnjim standardima.

I shock ne mora biti plus, servis je pain in the ass ajmo reć, dok ovog Foxa dofuraš Zmiji i za 150kn ti ga složi. I 1.5 headtube je fail, puno je teže nać poštenu 1.5 lulicu, vilicu je deset puta teže prodat nego onu sa običnim itd.

Zanimljivo da je sa tom zastarjelom geometrijom Jekyll bija najuspješnija bicikla ove godine

Što se tiče shocka, radije bi da 500kn više godišnje ili svake 2 godine ako radi bolje cilo vrime.

Jekyll i Trigger pobjeđuju čak i u njemačkim magazinima koji favoriziraju Njemce

Ja sam recimo koristija Cubea i Specialized u isto vrime i iako je specialized daleko niža klasa opreme, puno je bija bolji za voziti i mehanički radi bolje, da ne govorim koliko je bolja Reba od razvikanog Foxa (čak i FIT varijante).

A 1.5" headtube je super jer bilo koja vilica ide i dosta su jeftinije od taper varijanti.

Zadnje izmijenjeno od: Mar. 24.10.2013. u 14:34.
Mar je offline   Reply With Quote