Citiraj:
Autor Kristijan_7
Mi2s je jedan od najkopiranijih mobova u Kini, pun je net ljutih vlasnika kopija koje je gotovo nemoguće razlikovati od orginala, al se sve ponašaju malo mušićavo. Čak sa Aliexpresa od prodavača od kojih su neki dobivali orginale, nedavno je primljeno par jako dobrih kopija, ali kopija. Navodno postoji samo jedan unofficial provjereni i dokazani kanal, nemam sad vremena da kopam detalje. Mileni, si ti zicer da imaš origigi mob? Neznam jesam li preskočio odakle si ga kupio?
|
Origigi 110%. Narucen preko ebaya od provjerenog sellera, iz njemacke stigao. Sve uredno na mobu, osim vec navedene baterije. No koliko vidim po netu, kao i svaki drugi mobitel, i ovaj ima svojih musica. Ponekad baterije nisu ok, no kako sam vec napisao, dobit cu zamjensku ako je to slucaj kod mene.
Provjeru mozes obaviti na ovom mjestu:
http://order.xiaomi.com/service/imei
Kao i kad udjes u recovery mode. Vrlo lako se vidi dal je fake onda ili ne. Jos uz to najlakse je provjeriti preko antutu testa. Sumnjam da bi bilo koji fejk napravio 27 000+.
Ukratko, svi ti testovi su pokazali da sam dobio valjanu verziju. Samo me brine baterija, jer nemam zivaca sada slati pa cekati na novu. Narucio sam si danas iz hong konga onu od 3100, a ovu cu ako moram poslati nazad. Ne moze ni 12h izdrzati i to sam danas jako malo koristio telefon. Pokusat cu prvo ispraznit mobitel u potpunosti par puta pa onda napuniti isti. Sve u nadi da ce pomoci, iako sumnjam