View Single Post
Staro 21.10.2013., 15:21   #3317
Mileni
Premium

Mileni's Avatar

Datum registracije: Feb 2007
Citiraj:
Autor dabomba Pregled postova
Gdje ima po 295$,može link.

@mileni

kad če taj

review za MI 2s
Daj mi jos koji dan. Procitao sam par reviewova i pogledao par jubito videa, pa me cudi da ja imam odredjenih problema sa svojim mobom gdje ga drugi hvale. Samim time sam poslao par mailova ekipi sa kojim se trenutacno dopisujem.

Problem kamere sam rijesio kad sam prebacio sa 16:9 na 4:3. Sad je kamera stvarno za svaku pohvalu i taj minus sam otpisao.

No postoji problem sa message aplikacijom. Malo smijesan, no tu je. Ne mogu poslati poruku 'Stanje' na 0977. Nikako. Srusi mi se msg aplikacija. Sve ostalo odradjuje savrseno. Cudno?

Baterija je zivi uzas i vjerojatno sam dobio pokvarenu bateriju. Sinoc sam oko 22h skinuo mobitel sa punjaca, na 100% je bio. Stavio ga u to doba na airplane mode i otisao leci. Kad sam se probudio baterija je bila na 82%. Trenutacno je na 56% iako sam danas mobitel jako malo koristio.

No osim toga imam same pohvale. Mobitel je uvjerljivo najfluidniji Android kojeg sam koristio. A koristim i radim stvarno sa svim vrstama, od Notea II (uskoro i 3), S4, HTC1, pa do osjetno losijih. Sve u svrhu testiranja aplikacija na kojima radim.

I mogu vec sad reci da ni jedan od tih gore spomenutih mobitela nije ni blizu ovom xiaomiu po pitanju fluidnosti.

Cijeli review ocekuj najvjerojatnije u srijedu, ranije jedino ako stignem, a trenutacno sam poprilicno zauzet

MIUI mi odlicno legao takodjer. Nisam do sad ni na jednom mobu koristio MIUI, ovo je prvi. I svaka im cast. Vidi se da pokusavaju sa MIUI prenijeti iOS iskustvo na Android, i iznenadio sam se na kako dobrom putu su da to naprave. Opcenito bih ovaj xiaomi mi2s opisao kao nekakav ludi mix androida i iOS-a. I bas radi toga mi je odlicno legao.

Ukoliko netko slucajno ceka moj review jer razmislja o kupnji ovog moba - ne cekajte. Kupujte. I ne nadajte se previse od reviewa, nisam sklon piskaranju, niti sam ikad ista recenzirao
Mileni je offline