View Single Post
Staro 19.10.2013., 20:00   #36017
Nik
Premium
Moj komp

Nik's Avatar

Datum registracije: Mar 2003
Danas sam se po prvi puta u zivotu popeo bajkom na Sljeme a spustio autom. Sam sam sebi bio smijesan, stvarno cudan osjecaj
Ali nije sve tako crno kako bi se na prvi pogled pomislilo. Kako sam imao problema s bajkom, a to sam skuzio 5 do 12 prije voznje (tocnije 10 do 9:30 ), prvo sam nazvao Icu da mi to sredi, jer ja onako spremljen za voznju i zivcan nisam mogao skuziti sto me zeza.
I kad je on rijesio problem nema druge nego autom do Lugarnice, taman sam uhvatio ekipu, a neke i prestigao.

Spust 44-20-69-71, broj1, Destro, njegova dva frenda na Konama, Logitekov frend bez kacige i ja. Meni odlicna voznja, super jesenski ambijent, skoro sve suho, moglo se fino terati. Lisca kao u prici, dan odlican.

Istrasirana je putanja, direktna, u potok - voziva, samo treba skratiti za glavu jedno drvce - i nema vise nosenja bajka preko potoka .

Takodjer onaj jedan dio za koji se pricalo da treba urediti kontranagib sam ja danas prakticno prosao na voznju, samo treba skresati one strcke na srusenom balvanu, da se netko na to ne zakolje. I kad se te dvije gorespomenute sitnice srede, ruta se vozi u komadu.

Nakon spusta jponovo gore po auto. Taman sam uhvatio Nighta i kompica kod tunela, pa sam imao drustvo i na usponu.
Nik je offline   Reply With Quote