Citiraj:
Autor Blue_Fatal1ty
Po meni razloga za brigu nemaš. Vozi do 7-8 god staristi i onda ih makni.
Gdje i kako ih skladištiš preko ljeta?
BTW: ja sam na DOT 07 savama. Osjeti se da su izgubile svojstvo po mokrom i kiši (ne i suhom) tako da tada vozim kao i ti unutar granica i to je to.
Inaće osobno znam ekipu koja vozi na gumama starim preko 10 godina. Svi su živi zdravi, bez ikakvih bolesti. 
|
Ja sam na DOT08 Michelin Alpin A3... Uzeo ovo proljece Michelin PS3, pa si sad razmisljam dal da odem po nove zimulje... Ne vjerujem im previše po snijegu i bljuzgavim cestama. Na mokrom su izgubile nešto volje, al ne previše.
Citiraj:
Autor esc
negdje sam čuo da su te energy najlošije gume od mišelina,neznam jel točno
|
Da.

Al tak su i plasirane u njihovom rangeu proizvoda. A sad, što to znači "najlošije od Michelina" u usporedbi sa drugima, to je druga stvar.
Citiraj:
Autor D1viry
Pitanjce vezano uz kratka/oborena svjetla. Imam Clio II i mijenjam žarulje non-stop.
Googlanjem i istraživanjm sam došao do poražavajućeg zaključka da mi je to sudbina  .
Pitanje je: jel može regulator napona riješiti problem ili se moram pomiriti sa konstantnim rikavanjem kratkih svjetala?
|
Probaj metnut onaj keramički interconnect između žarulje i kabla... Ljudi govore da pomaže, iako mi nije baš najjasnije zašto.