Tema: Automobili
View Single Post
Staro 18.10.2013., 20:10   #7815
IcyTexx
Premium
Moj komp

IcyTexx's Avatar

Datum registracije: May 2007
Citiraj:
Autor Blue_Fatal1ty Pregled postova
Po meni razloga za brigu nemaš. Vozi do 7-8 god staristi i onda ih makni.
Gdje i kako ih skladištiš preko ljeta?

BTW: ja sam na DOT 07 savama. Osjeti se da su izgubile svojstvo po mokrom i kiši (ne i suhom) tako da tada vozim kao i ti unutar granica i to je to.
Inaće osobno znam ekipu koja vozi na gumama starim preko 10 godina. Svi su živi zdravi, bez ikakvih bolesti.
Ja sam na DOT08 Michelin Alpin A3... Uzeo ovo proljece Michelin PS3, pa si sad razmisljam dal da odem po nove zimulje... Ne vjerujem im previše po snijegu i bljuzgavim cestama. Na mokrom su izgubile nešto volje, al ne previše.

Citiraj:
Autor esc Pregled postova
negdje sam čuo da su te energy najlošije gume od mišelina,neznam jel točno
Da. Al tak su i plasirane u njihovom rangeu proizvoda. A sad, što to znači "najlošije od Michelina" u usporedbi sa drugima, to je druga stvar.

Citiraj:
Autor D1viry Pregled postova
Pitanjce vezano uz kratka/oborena svjetla. Imam Clio II i mijenjam žarulje non-stop.
Googlanjem i istraživanjm sam došao do poražavajućeg zaključka da mi je to sudbina .

Pitanje je: jel može regulator napona riješiti problem ili se moram pomiriti sa konstantnim rikavanjem kratkih svjetala?
Probaj metnut onaj keramički interconnect između žarulje i kabla... Ljudi govore da pomaže, iako mi nije baš najjasnije zašto.
IcyTexx je offline   Reply With Quote