View Single Post
Staro 16.10.2013., 21:46   #35976
Vuco
Moderator
Moj komp

Vuco's Avatar

Datum registracije: Dec 2004
Citiraj:
Autor Mitsuoka Pregled postova
Ne vidim po cemu, Spectral me u nicemu ne privlaci?
Ovako na prvu - jedino što ti može pružiti jest da je rama u L veličini trunku veća nego L Strive-a. Iako je i to upitno u realnosti.

Ti si viši od mene, a Strive je opasno kratak, čak i sa lulicom od 70mm. Jedino što je ok, što ovaj Race dolazi sa 750-780mm volanom pa će te to malo razvuć, ali koljena bi mogla biti opasno blizu volanu. Spectral ima 1cm duži reach, isti skoro TT, ali ima kut sica za pol ° veći i tu se lagano izgubi to.

Mislim, bit će ok taj bajk tebi (glavno da je L) vjerojatno (obzirom na opremu imat će wow efekt), ali da bi mogao imati malo duži TT/reach pa kraću lulu - bi. Vjerojatno bi ti bolje odgovaralo.

Btw, jedan dečko sa njemačkog foruma je vozio ovog TrailFlow Ex-a, rekao je da je super bajk, ali ga je ubrzo prodao i zamijenio sa Wickedom Comp (misleći da ide sa konja na magarca) ili čak onim 170, nisam više siguran. Uglavnom, rekao je da se YT puno jednostavnije penjao, lakše i da je nizbrdo čak bio jednak ili bolji od TrailFlow-a. To je uglavnom bio njegov zaključak.

P.S. Na Canyonove kilaže dodaj ~0,5kg za L veličinu.