View Single Post
Staro 16.10.2013., 17:11   #35971
Mate
Registered User

Datum registracije: Aug 2006
Evo ja se vratio sa Sljemena. Leustek odvozio praktički bez stajanja i do gore nisam sreo nikoga, osim jednog davždenjaka

Na Lugarnici se brzo presvukao i krenuo na 52ku. Blata na stazi ima minimalno, ali je lišća napadalo već prilično pa treba biti spreman na iznenađenja koja se kriju ispod. Mokro korijenje na onom nagnutom sigletracku me pošteno razbacalo, ali to je bilo za očekivati.
Na onaj kameniti dio prije skretanja za spust na branu sam doletio prilično agresivno i osjetio sam da sam kresnuo prednjim obručem u kamen. Za divno čudo guma je ostala napumpana. Vozio sam na prilično niskom tlaku tako da ovo nije ništa čudno.

I tako dođem ja u dom, ostavim bajk ispred sobe, skidam blatnjave štitnike i ruksak kad ono prednja guma napravi šššššššššš i odeeee
Stvarno čudo kako je izdržala do doma.

Naravno da nije sve moglo proći kako treba! Negdje na spustu sam izgubio sunčane naočale. Nosio sam njih jer su mi prozirne koje inače nosim na vožnju ostale kod kuće. Negdje prije spusta na branu sam ih skinuo s glave i stavio u džep, barem sam ja tako mislio. Vjerojatno sam promašio džep ili su putem ispale
Mate je offline   Reply With Quote