View Single Post
Staro 16.10.2013., 12:20   #3527
sakomako
Registered User

Datum registracije: May 2013
Citiraj:
Autor viper Pregled postova
Nemoj se nervirat.Ja bi bio presretan samo kad bi doznao da ce recimo za dve godine kod mene u zgradi pocet s optikom a tebi je optika maltene u stanu a vecina nas ostalih moze samo sanjat o njoj. Strpi se..
Ništa ti to ne znači! Škegro krenuo isto sa optikom i u mojoj ulici od 5 nebodera uveo u prva tri i stao. Optika je u šahtu pred kućom. Otada je prošlo pet godina i nikad u zadnja dva nebodera nisu uveli optiku!

Ali su nam zato raskopali ispred ulaza u zgradu da bi optiku doveli do ckrkve. Naravno raskopano su samo malo popravili, a kuća je kasnije o svom trošku popravila nogostup i prilaz u zgradu. Od optike na kraju nije bilo ništa. Tako da to što netko najavi za godinu ili dvije kod nas nema značenja, jer prošlo je pet godina, ali Škegrina optika u našu zgradu ušla nije!

A po svemu sudeći nikada neće ni ući, a razlog je što je njegova tvrtka u međuvremenu promijenila poslovnu politiku!

Inače ima jedna analogija sa grijanjem! Ljudi se grijali na loživo ulje, pa onda prešli na plin, a na kraju završili na drvima! Slijedeća faza je bez grijanja i zamotani u duple kapute i dvije deke!

Zadnje izmijenjeno od: sakomako. 16.10.2013. u 12:32.
sakomako je offline   Reply With Quote