Citiraj:
Autor Juan
I na kraju: autokuće. Cijene su im nijansu iznad auta koji su od vlasnika, ali nisu registrirani što će reći da tebe u startu traže još 3000 kuna povrh cijene prijepisa.
Pred nekoliko mjeseci sam prodao karavana i uzeo si manji auto, odmah nakon kupovine je bilo još 7-8000 kuna troška, registracija, remenje (ne vjerujem ja nijednoj knjižici danas, pogotovo u današnje vrijeme kad Zubak ima akcije 1500 kuna zamjenu zupčastog remena i pritom zamjeni samo remen i vodenu pumpu a ostavi stare rolice i španere, stazni remen i španer se niti ne diraju a u knjižici štambilj zamjene remena) i sve nove tekućine.
|
Ovo gore je relativno. Vrlo. Zato što je većina automobila u npr sve 3 autokuće koje sam gore naveo iz uvoza. Dakle, troškova prijepisa nema. Oni koji nisu iz uvoza,nego kupljeni u hr, su uglavnom regani. Cijena je uglavnom veća nego od privatnih osoba, ali to je za razumit, ipak firma ima određene troškove koje treba podmirivati, no zato su i korekcije cijene često sasvim dovoljne da se ta razlika u cijeni kompenzira.
Što se tiče muljanja u ovl. servisima sa ne-izmjenom dijelova, a u servisnu se uredno upiše da su zamijenjeni, to je tak od pamtivijeka, i svatko imalo svjestan i razuman će kad si kupi rabljeni automobil otići napraviti veliki servis i biti miran onda x godina po tom pitanju, jednokratan trošak, velik, ali opet bolje tako nego vjerovati nekom na riječ, pa kad pukne remen ili se razlabavi lanac pa se dogodi havarija motora i troškovi počesto dođu na pol vrijednosti auta i više, onda je zlo...