Citiraj:
Autor jopis
korigirat cijenu, jer uvijek se više ruši cijena kešom nego ičim drugim.
|
Gotovinom si danas u mogućnosti spustiti cijenu za isti iznos koliko ćeš platiti kamate banci za tih 2-3-5 godina. Nevjerojatno, ali istina.
Prodavao sam nedavno auto i nisam mogao vjerovati što sam sve dobivao pod račun: od traktora, teretnog kombija, priključaka za traktor, jelove građe, keramičkih pločica, stado ovaca, kawasaki 750 i sl.
Nemoj krivo shvatiti, nisam ti osobni bankar, ali kako misliš plaćati te rate za auto ako nisi u mogućnosti dići kredit. Bar nek ti netko od članova obitelji digne, jer ako zagusti nećeš tako lako prodati taj isti auto da bi vratio dugovanja.
I na kraju: autokuće. Cijene su im nijansu iznad auta koji su od vlasnika, ali nisu registrirani što će reći da tebe u startu traže još 3000 kuna povrh cijene prijepisa.
Pred nekoliko mjeseci sam prodao karavana i uzeo si manji auto, odmah nakon kupovine je bilo još 7-8000 kuna troška, registracija, remenje (ne vjerujem ja nijednoj knjižici danas, pogotovo u današnje vrijeme kad Zubak ima akcije 1500 kuna zamjenu zupčastog remena i pritom zamjeni samo remen i vodenu pumpu a ostavi stare rolice i španere, stazni remen i španer se niti ne diraju a u knjižici štambilj zamjene remena) i sve nove tekućine.