Tema: Automobili
View Single Post
Staro 14.10.2013., 20:05   #7762
jopis
gadget freak
Moj komp

jopis's Avatar

Datum registracije: Oct 2009
Citiraj:
Autor buljo Pregled postova
Da li netko zna neku firmu koja se bavi prodajem rabljenih auta i koja ne mulja (previše) o kilometrima, servisnoj itd...
Problem je što svi muljaju, samo neki više neki manje. Neovisno o tome, možeš naletit na dobar auto svagdje...
Mi smo imali dobra iskustva sa Erber automobilima, nemaju najniže cijene, ali su auti uredniji od 90% autokuća po Zg, no kod njih su ti ugl. bolje opremljeni modeli i auti više klase, ne znam što gledaš uopće, tj što te zanima. Auti su im većinom iz Belgije.
Također Auto Fučkan je sasvim ok, sa stanjem automobila i cijenama, ali kod njih je dosta auta iz Italije, zbog visoke opreme, a to opet znaš da je teško da imaju malo km...
Auto Mrkonjić - od tamo smo uzeli 3-4 auta u zadnjih god-dvije, flex su oko cijene, auti su vrlo dobri, uvjeti plaćanja su mislim kod njih najbolji, imaju sve. Auti su odsvud, ali osim tu i tamo kojeg koji je bio čvrknut, ugl sve 5.

Eto, to su onako, preporuke isprve, kad si se već odlučio uzeti auto iz auto kuće, jer inače slažem se sa Syssom, u 99% slučajeva je bolje (kad se može offc) dići nenamjensku kredu, i uzet si vremena mj dana ak ne i više i searchat auto privatno od prvog vl., mada ima i takvih po auto kućama, nije ni to iznimka, te korigirat cijenu, jer uvijek se više ruši cijena kešom nego ičim drugim.