View Single Post
Staro 13.10.2013., 17:57   #4231
windfucker
Guest

Citiraj:
Autor Nybelung Pregled postova
Daleko od svestranog tenka... Taj tenk je jednostavan, prost ko pasulj. Nema apsolutno ništa pored tvrde kupole.
Mobilnost mu je tek dobra samo nizbrdo i na odličnoj podlozi (beton/asfalt), a ima i najlošiji top na X tieru. GLD i V.Stab (uz rammer) su obavezna oprema uz takav jadan aim time. Dok se IS-7 zaustavi i dok do kraja nacilja T110E5 ga dvaput pogodi.
Samo se drži čopora, idi u hulldown iza kamenja/zidova gdje god možeš i facehug! Kad god možeš - facehuguj!

Imaš ovdje solidan i još uvijek aktualan review svih tier X tenkova s usporedbama.
Bitno je naglasiti da on nema toliko dobar frontalni oklop. Iako je dosta nakošen ipak je samo 150mm debel, a donji weakspot je ogroman i na 300 metara, pa HEAT granate prolaze kao kroz sir. T110E5 na preko 100m ima daleko, daleko efikasniju frontalnu zaštitu protiv premium granata.
Da, dobro, "snajper" sigurno nije, tu si u pravu, svestranost treba uvjetno shvatiti. Oklop se kompenzira, u situaciji da gađaju na daljinu, niskom siluetom i cover-om, to dobro kažeš, i bouncati će svašta, čak i od otraga, to je činjenica (što nije slučaj sa T110E5&co); a na blizu ta taktika facehug-a eliminira faktor aim time-a... ipak, mobilniji je od većine, ne možeš ga tako lako detrack-ati u usporedbi sa ostalim desetkama, i tu mu je prednost. Na blizu, kada uloviš osjećaj, češće ćeš se ti naći na repu drugome nego on tebi. Napuni ga goldom i to dodatno umanjuje manjkavost topa.

Ja moram biti iskren, meni taj tenk nije legao, ali srećem se sa jako dobrim igračima u njemu, i kada vidim kako neki likovi voze taj tenk, nije mi svejedno kada krenu na mene, bez obzira u čemu "sjedim"...
  Reply With Quote