Citiraj:
Autor wnbeeeE
Ti si baš odabrao po meni sve fail filmove ove godine. Oblivion je blago rečeno katastrofa film, performans tom cruisea je za bljuc bljuc. Argo je tipično uzdizanje amer'ke, hangover III - mislim da kritike gledaoca sasvim dovoljno govore, stvarno neznam što je to dobro ili smiješno bilo kome u tom filmu. Django je jedini čist fine na ovoj listi, al niš revolucionirano.
|
Argo i Hangover ne bih komentirao, jer se slažem s tobom. Ali mi nikako nije jasno po čemu je tebi Oblivion smeće, a Cruiseov performans bljuc bljuc? Dugo nije bilo filma koji me toliko iznenadio po samoj priči i originalnosti. Ima par nejasnoća, ali zašto dirati i pretjerano razmišljati o nepotrebnim stvarima? Gluma je na razini, pogotovo uloga Victorie, a Cruise svojom tipičnom glumom nosi cijeli film, svidjelo se to tebi ili ne. Moglo bi se tu pričati o tome što će se dogodit kad legija klonova nađe jadnu Juliu, a svi su tragično zaljubljeni u nju, ali ono, leave it be
CGI savršen, priča zanimljiva i originalna, soundtrack apsolutno fenomenalan, kraj je ono...izbacio bih 52 (da ne spoilam nekome previše), no sve u svemu, uživao sam gledajući.
U biti se ovdje radi o romantičnom filmu smještenom u izvrnutu budućnost uništenog svijeta gdje konačno za divno čudo nema govora o Amerikanskoj nadmoći i razvaljivanju vanzemaljske supersile čistim patriotizmom i vojnom supernadmoći. Nisam imao nikakva očekivanja, i film me oduševio, meni jedan od filmova godine, ako ne i najbolji u 2013... Za razliku od recimo World War Z koji je toliko pun rupa u priči i toliko loše realiziran da je to čudo jedno. Al ne pričamo o tom filmu..