View Single Post
Staro 08.10.2013., 19:23   #88
praskatonick
Banned
Moj komp

Datum registracije: Aug 2012
ma ne treba mi nikakva noctua, po meni nema potrebe za tako jako hlađenje, bitno da temperature ne idu preko 60. a meni gotovo nikada nisu bile tolike, barem ja nisam primjetio a često sam pratio temp, i to s ivy bridgom koji se dosta zagrijava.

uvijek su mi oko 55 stupnjeva, sada su i manje, jednom sam ljeti skužio da su mi bile nakon ono par sati igranja 58-9 ali to je još uvijek ok, bitno da ne idu preko 60. samo to pratim.

važniji mi je cooler za grafičku, jer tamo su mi temp ljeti išle i preko 80, što je po meni puno, rađe ću si kupit novi artic coller za grafičku, kada mi istekne garancija, nego za proc. proc je kvalitetan, i njega ne može tek tako sjebat temperatura. dok grafičku može.

ma ja sam mislio da nema ovih ventilatora zamjenskih, već sam se ukenjo da ću morat 300 kuna iskeširat za nešto novo, ali evo našo ovo sranje za 40 kuna i dobro praktički jednako hladi, stvarno ne vidim problem u tome, a kada ovaj rikne uzet ću ovaj od dotorea i njega stavit, kažem zadovoljan sam kako se hladi proc s njime, ali su me razočarali s tim ventom koji ne može ni godinu dana izdržat da ne rikne, šta bi bilo da sam češće koristio komp ne želim ni pomišljat, vjerojatno bi u roku od 6 mjeseci riknuo ko i dotoreu.

a dobro, bitno da sam našo riješenje, hladnjak je isti samo sam vent zamjenio. mislio sam da nema takvih ventova, i da ću morat sve novo kupovat, zato sam popizdio nisam nikada radio previše s tim hladnjacima pa nisam znao da ima ovoliko rezervnih solucija za vent od mugena 3.

ma vent je bio sranje, ovaj shyte gentle typhoon je odličan, i da su normalna firma takav bi odmah stavili na mugena 3 a ne da štede na jebenom ventu, pa da ih dodatno financiram, nisam lud. zajebali su me, i dobro ću razmislit dali ću išta više od njih kupit, baš su me raspizdili.

e da vas pitam nešto nevezano uz ovo, pasta koja se stavlja na procesor koliko dugo otprilike traje? i dali se može kupit negdje ta pasta, gledam po internetu ali nigdje ništa ne vidim, dakle odvojeno od hladnjaka, znam da se obično ona dobije prilikom kupnje hladnjaka, ali mogu li je kupit odvojeno od nje, samo da nakon par godina stavim novu pastu jer pretpostavljam da ova ishlapi nakon nekog vremena ili griješim?

Zadnje izmijenjeno od: praskatonick. 08.10.2013. u 19:40.
praskatonick je offline   Reply With Quote