Citiraj:
Autor Dottore
A da malo bolje razmisliš da prilikom kupnje pročitaš par reviewa i odlučiti na kupnju? 
Normalno ima najjeftiniji Slip stream ventilator koji ima ograničenih 30.000 MTFB i drugačiji ležaj.
Budi sretan jer meni crknuo za 4mj na torrent mašini 24/7.
Puno je pisalo o Slip stream-u na temi ventilatori.
Ispada da malo pretjeruješ s izjavama
Ako trebaš kvalitetan i dugotrajan. Imaš također od Sychte GentleTyphoon vent sa 1450 rpm. Tiši, pristojan protok i najvažnije 100.000 MTFB
|
to što je netko pisao me ne zanima. većina ljudi je rekla da je dobar cooler, i dobar je, kupio sam novi vent maloprije za 40kn i radi mi čini mi se bolje nego ovaj originalni.
problem je u njihovoj firmi, što nisu u stanju čovjeku za 350 kuna osigurat kvalitetan vent, u svakom slučaju sada kada to znam više mi nikada neće pasti na pamet da kupujem Shyte, držim se artic collera tihi su gotovo nečujni, a imaju svi do jednog dobre ventove i dugotrajni. samo tada kada sam kupovo sve ovo, nisam bio dobro informiran i zajebo sam se, i šta sad? ni prvi ni zadnji, nije da je neki gubitak 40 kuna, jer pasta i ovaj limeni dio su mu stvarno kvalitetni, problem je vent. ali ako sam nešto platio, onda očekujem kompletan proizvod, i ne vidim gdje to pretjerujem? ti kada platiš nešto, valjda očekuješ da će ti ono što se uloži i povratit, ili očekuješ da će ti crknut za dva dana a platio si fine pare?
spada među najskuplja hladila za procesor, i za te pare očekujem i određenu kvalitetu, i tu ne vidim ama baš nikakvo pretjerivanje. pretjerivanje je da netko očekuje, da ću ja na takve njihove štoseve ostat hladnokrvan i govorit im da su super. kažem, mene su sigurno ko kupcu izgubili za sva vremena, a fala bogu ima i boljih firmi za hladila proca samo tada nisam bio informiran ko što sam danas. nisam ni imo pošteni komp, pa se nisam ni zamaro pretjerano kvalitetom dotičnog hladila. ubuduće dobro pazim, šta kupujem.