View Single Post
Staro 04.10.2013., 10:02   #1
froxxmoxx
Registered User

Datum registracije: May 2010
kanta se pali 1-3 sec

Hulp !

Kad sam došao doma, upalio sam komp koji je radio par minuta i onda se resetirao, javio da mi ne moze ocitat Bios i dali ga zelim postaviti na defoultne postavke, na sto sam pristao.

Radio je jos par minuta i lijepo se sam shoutdown-ao.

Nakon toga kad ga upalim radi 3 sekunde, svi ventilatori se popale i lampice i onda se ugasi. Dalje ne reagira na paljenje nego moram resetirat C-mos kako bi se ponovno poceo palit (na 1-3 sekunde).

sve sam izvadio osim procesora i rama (jedan keks) i ista stvar se događa. Svijetli zuta lampica na maticnoj, znaci dobije struje.
Probao sam sa zamjenom napajanja ali nista isto, mjenjao bateriju od biosa, igrao se s ramima i utorima... divno se pokrene, al nakon par sekundi mrtav.

Jel imao netko slično iskustvo?

u pitanju je i7 920 i maticna MSI Eclipse

Sto je zapravo i problem kod testiranja jer NIKO nema takvu maticnu i ista se vise i ne proizvodi (fakin 1366 socket).

Jel ima neko neku briljantnu ideju prije nego bacim novce servisu za dijagnozu da mi matična ne valja? Inace nije nista skureno ni na maticnoj, tj. svi kondenzatori su okej.

Također me zanima da li ovakvo ponasenje mogu uzrokovati rami, ili ram slotovi? Ako se neko malo vise kuzi u te finte.

FALA!
froxxmoxx je offline   Reply With Quote