View Single Post
Staro 02.10.2013., 18:15   #8
Burko
Osobni opis - pitaj me
Moj komp

Burko's Avatar

Datum registracije: Jul 2008
Citiraj:
Autor syss Pregled postova
neće ništa bit neg će se lap sporije puniti, a ja baš mislim obrnuto nego kolega gore... treba gađati istu voltažu, a snaga je više-manje svejedna.
znaci, samo ba(k)terija je upitna? mislim, pitam jer me bas zanima.......

iako bi Alvin tu bio pravi kojeg treba pitati . ali ne znam, ja sam se vodio nekako razmisljanjem - procesor treba snagu (koliko god da treba - treba). ekran treba snagu (pojma nemam, cak i vise od CPU-a). hard i ploca i điđemiđe druge, ma nek je 5W, jos treba snage.........

tako da ne znam, 25W je poveca razlika u potrosnji. jasno mi je kod punjenja same baterije da punjac koji daje vise struje ce brze napuniti celije nego neki drugi punjac koji daje manje struje, ali kod lapa nisam siguran da je svejedno za snagu adaptera.

Burko je offline   Reply With Quote