Tema: Automobili
View Single Post
Staro 27.09.2013., 21:50   #7546
MAGARAC
Premium
Moj komp

MAGARAC's Avatar

Datum registracije: Jan 2008
Ne znam ni sam za kaj sam zagrijan. Jedan dan jedno, drugi drugo.

Danas auti imaju i CO2 stavku tak da nije vise tak lako napravit tak dobra motor kao sto su bili ti 1.6 Japanci. Svi su imali vrhunske motore koji su za Europske bili svemir.. Onda su auti bili ispod tonu, pogotovo njihovi i 1.6 sa 100ks su vec bile jurilice plus feeling. Danas tesko ispod 1300kg sa opremom pa nije ni cuda da trosi i ne idu a i ekologija ubija performanse i to se najvise kuzi bas kod takvih motora..

Znam da je ruzan, pogotovo straga ali je super za vozit. Auto djeluje jako jednostavno a to mi nekak uljeva povjerenje i stvarno je super za vozit. Bit ce raketa medu slicnim autima sigurno. Ovi drugi su ko brodovi i idu za k sa osnovnim dieselima, tipa 1.7 iz Kije ili 1.5dci u Nissanu. Suzuki skoro da ne zna podesit auto da bude all round. Uvijek su im auti tvrdi sa super volanima, poslusni i upravljivi ali suputnici pate. Slican je i ovaj, super za vozaca ali ne znam bas kak bu za druge.

Evo kolko ima dobrih stvari, oprema Elegance pa ak se nekom da trazit S kaj je gotovo sve.

http://www.suzuki.hr/auto/modeli/novi_SX_oprema.pdf

Zadnje izmijenjeno od: MAGARAC. 28.09.2013. u 00:44.
MAGARAC je offline   Reply With Quote