Citiraj:
Autor esc
koji ti megane dolazi,koja iprema...1.5 dci? možda bi bilo dobro da ugradiš i zaštitne blatobrane na prve kotače ako ti ne smeta izgled...
koliko sam shvatio elektronika i nije neka jača stvar renaulta,i dijelovi su skupi pogotovo original ali i ostali,neznam kako je kod drugih marki
|
Da 1.5 sa 110ks i 260Nm. Ovogodisnja revizja motora, +20Nm na 250 okretaja manje. Susjed mi ima vec 4,5 godina malo slabiji model i radi mu ko urica, mada citam da ima dosta sitnica kaj znaju zezat. Ja se nadam da su ovi kasniji modeli vec dovoljno "sazreli" i da je puno toga sredeno.
Imam ja i drugu kombinaciju za novog SX4 sa jos vise opreme i sa Fiatovim Mjetom sa 120ks i 320Nm ali mi je auto malo ruzan ali imam jako veliki popust od tvornice (15k kn)tak da za slicnu lovu mogu dobit vrhunski opremljen auto, isto Xenon, dvozonska, senzori i svasta ali jbg kad mi je izvana bezveze i nemre se mjerit s Meganeom po udobnosti kaj mi je ovaj put jako bitno. Renault mogu jos uvijek zastopat jer nece u proizvodnju skoro mjesec dana. Jedino kaj bi mogao spusit 3 soma kapare.
SUper su ti skyactiv od Mazde ali ce nove trice bit skupe za poludit. 1.5 sa nekom polu-pristojnom opremom oko 140 tisuca, tak mi je rakao frajer u Mazdi.