View Single Post
Staro 27.09.2013., 14:59   #35634
Mitsuoka
Samsung Mob!ler
Moj komp

Mitsuoka's Avatar

Datum registracije: Mar 2012
Evo mene na poslu, boli me svaka kost i mišić, guzica pogotovo od onog tvrdog carbon sica...

Uglavnom, u ZG je bilo genijalno, 12-DH Medvedgrad je zabavno za poludit, pokoji gap iznenadi pa se iznad njega misliš što ti je ovo trebalo, ali glavno da se sve dobro svrši

Ivanščica je bila super, čak i uspon je bio zabavan (do 5km pred kraj nakon Oštrca).
Spustovi pregenijalni, od prvog strmijeg, bržeg i klizavijeg, do drugog, sporog i zahtjevnog... nemam riječi.

Treći dan sam Lojstek odradio rekordno, Destro i ja se mijenjali za okladu (ne formalnu, ali naplaćenu ), Pitch leti gore, da sam otpočetka bio na njemu, ne znam koliko bi vrijeme bilo, ne znam ni ovako koliko je, ali je definitivno bilo oko sata (uključujući to da smo bikeove gurali preko grebena i odmorili par minuta od guranja). Za nagradu štrudla od višnje, prvo od Destra, a potom od Irvina (hvala još jednom ). Ekipa ludilo, momci na Konama ludilo drobe, ostao sam iznenađen. Za kraj nas je Il Capitano malo počastio, hvala i tebi

Jelo se dobro, pilo se puno, drogiralo često, jebalo cijelodnevno.

Sad radit i studirat, naletit ću možda opet i nakon kolokvija. Još da popravim kola koja su sad na izdisaju lagano, možda i koji veći servis i tako to. Dotad ekipa, hvala i uživajte.
Mitsuoka je offline   Reply With Quote