View Single Post
Staro 20.09.2013., 04:31   #157
praskatonick
Banned
Moj komp

Datum registracije: Aug 2012
moram priznat da sam odusto od Siemensa SX kada sam skužio, da su me zapravo blizardovci cijelo vrijeme prcali s lagom. nisam ni znao da to sranje postoji, famozni lag. uglavnom tjedan dana prošlih kad god sam ušo u igru, nenormalna usporenost mislio sam da je do internet brzine ili samog adb uređaja ali nije, očito su oni nešto drkali s serverima i ko zna čime, možda im je bilo i previše ljudi on.line šta ja znam šta, ali uglavnom posljednjih 3-4 dana adb piči u igrama najnormalnije ko i thomson prije njega, i nemam ga namjeru mjenjat, jer meni je problem bio samo zbog gaminga, ionako mi je normalno dizalo internet stranice i to. e sad, pošto sam trenutno na 10mb brzini iskoristio sam onih 60 dana proble od T.coma, vidjet ću kako će se stvari odvijat kada ponovo budem na 5mb brzine, ako bude štekalo kupujem siemens ako ne, ostajem na adb, ali čini mi se gotovo sam siguran da je blizardov zajeb, jer samo u D3 imam te probleme s usporenošću igranja, u nijednoj drugoj igri nemam dakle nije do interneta i uređaja već do njih. platiš im igru 400 kuna, uvale ti polovni proizvod, nakon dvije godine ti dadnu nešto da se malo razveseliš, ali i dalje imaš štekanac kada se ulogiraš u igru, sačuvaj bože para uloženih u to sve. ali to je neka druga tema, najviše mi digne nerve što ne znam u čemu je problem, dal u internetu dal u igri, dal u nekom virusu na računalu, ono pijana posla jer može biti bilo što od toga, a onda ne znam šta da radim šta da prvo mjenjam? no dobro, sada sam poprilično siguran da adb nije problem, jer radi najnormalnije na 10mb brzine. ako može na 10 mb ovako vući vezu, onda može i na 5 samo normalno malo sporije.
praskatonick je offline   Reply With Quote