Tema: Automobili
View Single Post
Staro 19.09.2013., 23:40   #7418
dzajko
Premium
Moj komp

dzajko's Avatar

Datum registracije: Jul 2007
Citiraj:
Autor MAGARAC Pregled postova

Ja sam prodao Swifta u roku od tjedan dana i bilo je 10 prekupaca i ni jedan norlmani kupac. Na kraju sam ga dao frajeru koji mi je djelovao najpostenije. Dodu mi sa Audijem S5 a onda mi se cigane za 500kn i takve stvari. Dva put sam ih poslo u 3pm.
Pa slušaj da se ne cigani za 500 kn, nebi vozia s5

Citiraj:
Autor Baja 001 Pregled postova
Ne sida mi mercedes da ga jebeš, pogotovo nakon par godina izgleda prezastareno. (bar meni)

F30 mi je presličan F10, ali mi je bolji od E90 koji mi nikad nije najbolje lega (LCI je još ok). F10 je stvarno bomba iako mi u početku nije bio nešto (dok nisan vidio M-a)

Zvir, pogotovo šta je SC doda onaj kick šta fali za te teške mrcine... Nadan se da ću ga jednog dana imat (samo da se nasmijen ka Matias s GRIPa kad je odera GT3 RSa)
Sve je stvar ukusa, mislim iz vana BMW daleko atraktivniji i moderniji, ali unutra je druga priča, bar meni..

A svi se furaju na velikog brata sedmicu, skoro pa sva tri modela da su ista. Bijela boja s panorama krovom mi je nekako najatraktivnije na novim modelima.
Ma daj kad sam vidia na mu na 160 pali trokut ili ti ga proklizavanje kotača, ja na corsi s lošim guma i po kiši jedva do 40 to uspijem napravit,
dzajko je offline   Reply With Quote