Tema: Automobili
View Single Post
Staro 19.09.2013., 20:24   #7407
jopis
gadget freak
Moj komp

jopis's Avatar

Datum registracije: Oct 2009
Citiraj:
Autor Rade0n Pregled postova
Da ne radiš u osiguranju ovaj tvoj post bi još i mogao proći kao ozbiljan, ovako je prekomičan.
Gdje ono ti radiš?
Čisto da se malo izvuče primjera kako to tvoje osiguranje radi, kad već voliš blatiti konkurenciju, a svi radite jednako.

Što se tiče tih 23% Generala, pa to je više marketinški trik, ovisi o dosta faktora koliki ćeš popust dobiti, koliko imaš godina, kako plaćaš, jesi li imao nesreća itd...
Uglavnom, koliko god oni spuste spustit će i drugi, to je tako očito.
Ajde ti meni sada reci kakve veze ima gdje ja radim sa ČINJENIČNIM STANJEM? Ili ti kao dežurna sveznalica na forumu znaš sve o svemu, pa i o trenutnim balansima fondova za isplatu šteta za osiguranja u RH, koji su pojedincima u debelom minusu!? Ili isto tako znaš da je obveza osiguranja da izvrši besplatnu uslužnu procjenu na području rh svom osiguraniku, koju eto vidi vraga generali naplaćuje i moraš čekat danima i tjednima da ti se smiluju doći iz Zg, a tebi je auto osnovno sredstvo za rad. Ili tebi kao dežurnoj sveznalici nije dosta da ti ja iznosim ČINJENICE, nego želiš mail korespondenciju sa generalijevom klijenticom, gdje joj drugo osiguranje rješava nešto što je njeno u obvezi...
Drugo, to kako plaćaš i koliko godina imaš, nema apsolutno nikakve veze za cijenu, to su samo marketinške puše za takve naivne kao ti
Ajde please ignoriraj što pišem jer tvoje idiotizme i neupućenost ne mislim svaki put obrazlagat
Meni primjera od takvih poput tebe ne treba, pogotovo ne baljezgarija s neta i pitaj Boga zbog čega i od čega, bavim se automobilima i svime vezanim uz iste cijeli život, sasvim dovoljno imam praktičnog iskustva, ne trebam takve kao ti da mi dokazuju internet warrior postovima svoja teoretiziranja
Ja sam čovjeku kulturno odgovorio na njegova pitanja, stvarnim podacima i činjenicama, a to što ti imaš kompleks internet warriora i petljanja u sve živo na ovom forumu uz pitaj Boga blagoslov kojeg admina na forumu nekažnjeno, to je tvoj problem, ignore. Eod s tobom. Ignore lista otvorena, to sam trebao davno prije napraviti, sad piši što te volja...