Tema: GTA V
View Single Post
Staro 17.09.2013., 23:12   #484
Forace
Premium
Moj komp

Datum registracije: Jul 2012
Ajme vječnog fajta između konzola i PC svijeta nevjerojatno. Dva nespojiva svijeta. (točka).

Neko je napisao "moći ću zamijenit teksture, dodat AI vozačima itd." ma please ... zabavno je to radit kad ne radiš 8 sati nešto i još 4 ili 2 ne putuješ na taj isti posao i tako 5 dana u tjednu (u boljem slučaju).

Ima ljudi kojima paše da nešto uštekaš i to radi - amen. Osobno sam i ja razmišljao o nabavci konzole i GTA baš jer je onak igrica za neko opuštanje (bar meni) čisto da se zafrkavam po virtualnom svijetu .

Šta se PC.a tiče tu i kad je sve posve legalno (od OS.a do svih igrica) uvijek će bit neka nadogradnja nešto što će eto odlučit ne radit kad želiš samo odigrat nešto.

To me podsjeća na android vs ios (odnosno iphone) - na androidu rootanja i optimizacija do besvijesti, IPhone - cigla koja radi .

Sad je samo pitanje tko od nas ima koliko volje i slobodnog vremena na raspolaganju (od igranja sa androidom do stalnog održavanja PC.a).

Citiraj:
Autor 1v@n Pregled postova
Kaže da mu je jednostavnije ubaciti DVD u PS3 i mozak na pašu nego petljat po kompu.

Svatko ima nešto što preferira, ali meni konzola nema smisla pored PC-a.

[...]

Razmišljam da si PS3 nabavim iz samo jednog razloga. Strpat ga u neki stari sic i na sic zavariti nosač za G27. Samo za F1 i Gran Turismo
Upravo to i je poanta obične konzole uvijek i bila. Mozak na pašu sjedi pred telku i uzmi kontroler u ruke, pogotovo ako cijeli dan provedeš na poslu vezanom za same kompove ili održavanje istih. Nije ništa bolje stanje ni kad je programiranje u pitanju.

Prednost konzole nad PC.jem: cigla koja radi uvijek isto . Ima jednu funkciju i tu funkciju odrađuje kak spada uz minimalnu intervenciju korisnika. PC to nikad neće moć .

Zadnje izmijenjeno od: Forace. 17.09.2013. u 23:18.
Forace je offline   Reply With Quote