Citiraj:
Autor IcyTexx
Nema teorije da za 5k kn složiš komp (iz nule, bez ičega) koji će služiti sljedećih 5 godina (a bome neće služiti ni trenutno kak se spada), niti uz nadogradnje.
|
Koliko znam, s konzolom dobiješ kabel za napajanje, kabel za spojit s telkom i kontroler.
Nema zvučnika, monitora i sl. periferije
Eto, prvo sam iskopao Links konfiguraciju za te novce
http://bit.ly/1f2bdHR
Ako ideš komponente tražiti ovdje po forumu ili sam kupuješ, prođeš još jeftinije.
Citiraj:
Autor IcyTexx
Nema (meni) ni smisla kupovat komp koji će u startu imat grafiku jednakoj onoj na konzoli. Kad mi više nije imalo smisla trošit pare na komp, rađe sam ga cijelog rasprodao nego da sam igrao igre na medium (ili gorim) postavkama. Komp mi je pojam za mocan gaming, a za sve ostalo tu je konzola.
A i ako imaš komp ne podrazumjeva se da ćeš igrat sve igre piratski. U BF:BC 99% zabave mi je bilo u multiplayeru, singleplayer nisam ni otvorio. Rađe bi igrao manje od tri igre godišnje nego visio po singleplayeru cijelo vrijeme.
PS4 preorder u UK košta 349 funti... Preorder u Njemačkoj iznosi 399 eura. Preorder u Italiji 399 eura. Preorder u Austriji 399 eura. Rađe tamo skočim na izlet tamo nego da dam našima pare.
|
Meni nema smisla dat i tih 400 eura pa da sam 2020.(uzimam rok od 7 godina do iduće generacije kao što je sad) ograničen na tehnologiju i mogućnosti iz 2013.
Komp će možda za te novce u početku imati grafiku kao na konzoli, ali se može nadograditi, za razliku od konzole. Dok ti 2020. budeš imao 10 igri za koje si dao x novaca, ja za iste novce imam i te igre i up to date računalo.
Gledam frenda koji komp ima samo da ga šuta nogom dok tipka po programu za knjigovodstvo i dok visi na fejsu. Za igranje koristi samo PS. Ima PS3 otkad je izašao i planira kupiti četvorku.
Dođem kod njega na PES2013, dakle igru s kraja 2012. godine. To se na PS3 vuče kao krepana mačka. Svaka animacija se mora čekati da se učita. O grafici da ne pričam.
Dođe on onda kod mene i ne može vjerovati kako igra radi glatko, kako je grafika dobra, kako s par klikova imam najnovije transfere, dresove i sl.
Je li ga to potaknulo da baci PS3 i uloži u komp, nije. Kaže da mu je jednostavnije ubaciti DVD u PS3 i mozak na pašu nego petljat po kompu.
Svatko ima nešto što preferira, ali meni konzola nema smisla pored PC-a.
Citiraj:
Autor Drift_King
PC me sluzi odlicno i stvarno sam imao prilike igrat nege odlicne igre, ali kada je PES u pitanju samo PS dolazi u obzir
Nikako ga nisam uspio igrat na PC-u kako spada, a i PS sam ubacio u torbu, kod frenda na TV i deri uz pivu
Sve ima svoje prednosti, a da ne govorimo o ukusima o osobnom odabiru...
PS je za neke igre odlican itd itd
|
Slažem se da je odličan, ali samo za one kojih nema na PC-u...
Gran Turismo i Tekken serijal
S obzirom da sam ih preko emulatora sredio da mi rade i na PC-u...opet nema smisla
Razmišljam da si PS3 nabavim iz samo jednog razloga. Strpat ga u neki stari sic i na sic zavariti nosač za G27. Samo za F1 i Gran Turismo