Tema: GTA V
View Single Post
Staro 15.09.2013., 00:11   #398
NortonCommander
Orthodox file manager
Moj komp

NortonCommander's Avatar

Datum registracije: Dec 2005
Da da, ima masu stvari za raditi.
Probao je brat maloprije tenis, u rangu je s Virtual Tennisom, samo s povremenim psovkama. Sad je u kinu, gleda film "The Lonliest robot in Great Britain" Bolesni crtić koji slobodno može na Adult Swim iza ponoći. Traje oko 15 min, nakon čega ide neki stari francuski film . Ne znam da li sva kina imaju isti program, moram to provjeriti.
Nisam još vidio da se nešto moze skupljati, znam da ima dosta stuntova za izvesti, ako se to računa.
Side misije su za sada zanimljive i raznolike, ne znam da li ce se ponavljati kasnije, pretpostavljam da će ipak biti varijacije na temu s vremenom.
Vozio sam bicikl, dosta zabavno, ako ne paziš gdje ideš lako se dobro ubiti.
Imaš psa, i za sada sam ga jednom koristio u misiji da pronadjem gdje se sakrio jedan tip kojeg sam lovio. U tom slučaju sam gledao iz perspektive psa. Miris se manifestira kao neko zamućenje u zraku (kao kad je vruće) i po tome ustanoviš lokaciju. Van misije se nisam još igrao sa psom, on inače stoji doma ako ga ne zeliš sa sobom vucarati. Znam da ga možeš dresirati i da s vremenom može raditi masu stvari. (igra to na brzinu objasni)
NortonCommander je offline   Reply With Quote