Tema: GTA V
View Single Post
Staro 14.09.2013., 23:53   #396
NortonCommander
Orthodox file manager
Moj komp

NortonCommander's Avatar

Datum registracije: Dec 2005
1. Ima puna i opsežna customizacija vozila, i izgled i performanse. Motor, kočnice, prijenos, ojačana karoserija, bulletproofing i sl. Neke stvari su povoljne a druge, logično, bezobrazno skupe.
2. Kiša i snijeg utječu na vožnju, lakše se klizi i sl. Voznju po snijegu sam samo malo u pocetku dozivio i cini mi se da je malo lakša nego što bi trebala biti. Ali opet, sve to ovisi tko je za volanom. Likovi imaju svoje specijalnosti. Neki su kriminalni vozaci pa je s njima teško voziti npr. Postoje povremene kiše s olujom i grmljavinom, ali nisam išao za tim da li ljudi to registriraju ili samo nastavljaju svojim poslom kao da je vani 35 stupnjeva. Javim kad vidim.
3. Ima destrukcije okoline, ali ne pretjerano. Mozes soriti neke građevine, ali nema govora o nekakvom rušenju zgrade i sl (osim ako nije skriptirano).
4. Da, ako se prebacis iz jednog lika u drugi, često ga zatekneš u pola nekog posla, fora.
5. Mini igara ima tonu, probao sam arkadnu igru (Qbert), vozio sam se na vlaku smrti (iz prvog lica, najs), bio sam na vrtuljku, ronio sam. Tenis sam vidio na netu, djeluje jako detaljan. Prošao sam kraj golf terena za vrijeme jedne misije i vidim da se može igrati, ali nisam još probao. Vidio sam da se može igrati biljar, gledati filmovi u kinu, ici u strip klub i bacati novcanice (jednu po jednu ili paper shower ), itd.
NortonCommander je offline   Reply With Quote