View Single Post
Staro 14.09.2013., 13:51   #159
de sign
Premium

de sign's Avatar

Datum registracije: Nov 2006
Preporuka

Nemam baš nekog iskustva sa igrama ali znam što mi odgovara.
Najviše mi je legao Skyrim. Prije toga Freelancer.
Kad mi dođe 1 godišnje zaigrat nešto, sate provedem bezuspješno tražeći po netu nešto što će mi omogućit osjećaj širine navedenih igara.
Najveće poteškoće mi stvara zasićeno tržište pucačina ovakvih i onakvih. To mi dosadi za pola sata.
Fetiš mi je dobra grafika. Mislim, imam slabu grafu (HD6670) ali uvjerio sam se da to nije ograničenje u mojim okolnostima jer vrtim na High-Ultra Skyrim (sa hrpom "realistic" modova) i Assassin's Creed na Ultra a takva grafika je upravo ono što me zadovoljava.

Dakle, ima li koja sandbox igra kojoj je pucačina u drugom planu ili ako baš mora, da je jednaka drugim aspektima tipa trgovine, izgradnje, najam posluge i sljedbenika...raznih ostalih mogućnosti i uloga koje se mogu razvijati sa grafikom u rangu Skyrim?
Može i space tematika. Uh, bila je jedna space starija igra gdje je sloboda bila gotovo neograničena. Mogao si birat oš bit pozitivac ili pljačkaš, kupovat i gradit carstvo, putovat i otkrivat....a usput fenomenalna grafika.
Pokušao sam ju igrat al je bila strašno sjebana bez joysticka. Manual je bio debeo ko biblija.
E da se još sjetim kak se zove....

Ima li nade za mene?

Igrao sam Godfather koji je po mojim standardima solidan 3.5/5.
Noire mi je slabiji jer šema sa ponuđenim odgovorima ubija osjećaj slobode.

edit: ako je moguće, bez vojne tematike.

Zadnje izmijenjeno od: de sign. 16.09.2013. u 21:50.
de sign je offline   Reply With Quote