Danas Kutle, flor385 s DB i ja odradi jedno od boljih Sljemena!
Lonjšćina - Lugarnica - Puntijarka - 18 - 36(Strmopeć) - Pilana - 19.
Na stepkama malo posla za Jacka i Čuksa,

trebalo bi razgrnut izvaljenu krošnju!
al za silu, može se i nekako provući na drugu stranu..
u Lugarnici sreli i upoznali Flora385 s DB na Coticu

)
Jedini zajeb dana tj. vožnje bio je što sam se dao od Kutlea nagovorit na 18icu + pedaliranje do Puntijarke po cesti..

Od kad sam otkrio 44ku, grehota mi je vozit po cesti, zato na 18ici nisam bio valjda pola godine.. Čista 20ka mi se omilila, pogotovo prvi dio do Njivica.
Na 18ici smo uletili u svježu sječu, još se miris piljevine osjetio u zraku..
Šteta... Ni 18ica nije što je nekad bila,, em je cijela raskopana i puna granja još od ranije, em su sad friško posjekli!
Dam se kladit da ako i maknu veće grane, ostavit će hrpu granja posred staze!
Nakon Njivica se spustili 300m dalje dolje po 18ici do 36ice-Strmopeći
(tih 300m po Bikćevičevoj doslovno smo gurali bicikle nizbrdo, iako nitko nije prolazio, al da nas nedaj bože ne uoči neki planinar)!
Dečkima sam pokazao čari Strmopeći!
Skinuo uspon samo tako,

al switcheve baš i ne!

Kod Pilane produžili jos po 19ici do donje postaje žičare...
Inače,
uspio sam sjebat zadnji mjenjac! Potpuno spigao cage + ne znam koji put savinuo dropout, sad mi u vožnji treperi lanac.. a aluminijski cage bi mogao puknuti samo tako pri ravnanju--- em sam potpuno pojeo kazetu. stalno neki troškovi!
Ozbiljno razmišljam o ROHLOFFu!
Kad si pobrojim koliko bum po sezoni promijenio kazeta(u) i lanaca, sjebao mjenjaca i slicnih pizdarija, ugoročno definitivno ima smisla.
Kupi teraj i vozi bar 5 godina baz ikakve zajebancije! samo tu i tamo ušpricat ulje i to je to! Neuništivo!! Čitam da ljudi još voze prvu seriju iz 1998 god!!!!

Jedino, u mom slučaju treba prožvakat pola kile viška, uspoređujući s sadašnjom pogonskom grupom!