View Single Post
Staro 13.09.2013., 19:10   #35382
Il Capitano
Registered User

Il Capitano's Avatar

Datum registracije: May 2012
Ja danas odradio jedno od najgorih sljemena
Jedan od svijetlijih trenutaka je uspon jer sam napokon zamjenio 25t kazetu s 34t.
Pripazite na stepkama je još uvijek izvaljeno ono drvo i ne može se proć (nisam isprobavao se provlačit). Tak da sam išao prek runolista. I pošto ne znam taj put, išao sam onim putem prije runolista desno (mislim da je jedinica - tam isto izvlaće drva).

Za spust sam išao isprobat 57icu i tu sam napravio totalni fail. Gornji dio kad se prođe cesta je raskopan, hrpa rahle zemlje po kojoj se baš i ne može vozit i nakon toga kod izlaska na cestu se mora pazit jer je izlaz zametan s velikim balvanima, a ako se ide prek alternative, na dnu dropa je još par balvana tak da je tu najbolje prenest bajk.
Ostatak staze je ok, samo što sam ja pametan fulao skretanje desno kod stupa žičare i produžio ravno. A tu sam mogao birat između rokenrola u provaliju i gipsove staze. Skrenuo na gipsovu i tu više ne znam na kojoj sam stazi završio, ali kroz cijelu stazu se proteže neka vododerina 20-30cm duboka tak da je nevozivo. Izašao sam kod onog raspela na makadamu na Lonjšćini.
Naravno da me na izlazu uhvatio pljusak, a na putu do doma i tuča, a kad sam napokon dosao doma opet je zapičilo sunce

Nego na spustu mi se čulo nešto ko da mi je žbica puknula, ali sve su na mjestu. Neke su malo labavije, a neke čvršće. Jel bi bilo pametno otić pocentrirat kotač?
Il Capitano je offline   Reply With Quote