View Single Post
Staro 13.09.2013., 13:38   #3491
manki
Premium
Moj komp

Datum registracije: Aug 2008
trebao bih sada savjet što se tiče ranije spomenute situacije oko novog korisnika Amisa (mene)

jučer je bio vanjski (T-COM) i budući da nije bilo nikoga osim žene doma, nije ništa napravio. u potkrovlju sam, pa nije imao lojtre da pogleda kutiju ispod krova (nad knaufom), pa mu je vuna smetala, i na kraju otišao bez da je ženi dao ikakvu konkretnu informaciju osim: "od toga neće biti ništa"

jutros me zvao taj isti da je sada ponio lojtre, pa da bi došao to ponovno pogledati. izašao sam s posla prije nekih pola sata da bih bio doma i da osobno vidim u čemu je stvar. dakle, sada se popeo gore, skinuo gornji dio kutije i nakon 10ak sekundi mi rekao kako nema slobodne parice. krenuo se spremati, a ja ga gledam u čudu - reko: što to znači točno - veli kako su sve parice iskorištene i da nema mogućnosti interneta na toj lokaciji.
na pitanje što dalje - ne zna. na pitanje kome se mogu obratiti - ne zna. vidjeti ću sa prodajnim predstavnikom T-Coma kod nas u firmi, ali me isto tako zanimaju i osobna iskustva - što i kako dalje u tom slučaju.
manki je offline   Reply With Quote