View Single Post
Staro 13.09.2013., 10:10   #3213
vex
Premium
Moj komp

vex's Avatar

Datum registracije: Aug 2003
Citiraj:
Autor wnbeeeE Pregled postova
Nikada mi neće biti jasno zašto svi zjape za tim jailbreakom ?
Ali... zašto ?
Na androidu ne postoje aplikacije koje moraš platit ? Platiš ih i vamo i namo.
No, platit ćeš one koje ces stvarno i koristit.. ja sam ih osobno kupio 4-5 za par dolara i to je sve što meni treba od paid aplikacija.

Uvijek će bit ekipe koja će bacat bureke po macu i appleu i to je valjda vec danas sasvim normalno, ali nitko mi nemoze konkretno reci zasto je taj android, taj s4 ili s3 bolji od 4s/5 jer jednostavno nije.

Touch radi maestralno, tipkovnica je fluidna i brza, kučište je super kvalitete, znamo dobro i kakav je gui kod applea, to je njihov trademark.
Ja ću reći "šminka" kad vidim klinku od 15god kako nosa iphone 5s sa kul rozom torbicom, ali covjeka koji zna sto i zasto kupuje, u cemu je problem ?

Pa taj mobitel radi bolje od bilo koje druge konkurencije. Apple hejteri su me oduvijek podsjecali na blizzard hejtere, ali guess what.. i kod applea i kod blizzarda dobiješ ono što platiš.

Pričaš o nekoj personalizaciji, koji ce mi to q ? Ko je sad tu šminker ? GUI je na ajfonu savršen, nemaš tu šta mjenjat drugo osim wallpapera, sve je vrlo vrlo jednostavno i pregledno. Kad uzmem neki od novijih androida u ruke odma mi se zavrti u glavi od silnih efekata prilikom šaltanja screenova. Ajd ok.

Zato te molim, reci mi koji tocno featursi tebi fali na iosu, a da ih ima na androidu ? ty.
Zivo me zanima jer ja stvarno se nemogu sjetiti nicega sto mi trenutno fali na mom 4s-u.
gle, ajd pogledaj na kojem si forumu ... kad bi svi htjeli samo rješenja "out-of-the-box" ovaj forum ne bi postojao uopće, to je kao kad mene pitaju pa zašto si OC komp ili šta će ti voda u kompu...

Da, izuzev crackanih appsova ( btw od 50-ak appsova na ajfonima imao sam samo 1 crackanu, navigaciju. ako oš prodam ti acc ) želim OPCIJU da promjenim što god hoću na njemu , osim ubrzavanja kojekakvih efekata do mjenjanja skinova i ikona .

osim što iOS ne može imati sve što android zbog same činjenice da android ima jedno 5-6 puta više koda ( or whatever ) , da bi uopće mogao iOS dovesti u stanje da IŠTA možeš s njim, moraš ga JB odnosno ugroziti jamstvo, što na androidu ne moraš.

da se razumijemo, ja sam promijenio ajfona jer puno pričam, i jednostavno si ne mogu dozvoliti više da u 2 sata gledam gdje ima utičnica, tako da mi je to diglo tlak pa sam počeo gledati alternative ... to je glavni razlog, a sad nakon par dana na androidu moram reći da je par svjetlosnih godina naprijed ..

prije mi je bilo smješno uspoređivati i5 i s4 , zbog same veličine tih uređaja ... sad kad stavim i5 i s4 mini, istih su dimenzija skoro , a samsung ga ubija na svim poljima , od veličine ekrana, baterije, memorije, rama, i nakraju OS-a ...
vex je offline