View Single Post
Staro 12.09.2013., 13:15   #3185
Baja 001
Banned
Moj komp

Baja 001's Avatar

Datum registracije: Aug 2006
Citiraj:
Autor hedgehog Pregled postova
Ne znam..nisam siguran da je Appleu trebao ovaj "izlet u nepoznato" i pokušaj izrade mobitela koji će biti za službeno mlade, a zapravo one siromašnije Apple je uvijek bio najskuplji i iako ga danas svaka bagra ima, ipak je još imao neki status i prestiž..90% biznismena, banakara, odvjetnika i slične ekipe fura ajfon..jer pokazuje status bolje od bilo kojeg drugog mobitela i bolje od bilo kojeg plastičnog samsunga (da se razumijemo ja imam samsuung ) a s ovim 5C su fulali dvostruko..em su izgubili status prestiža jer će sad ljudi hodat uokolo sa plastičnim šarenim ajfonima, em je i taj plastični ajfon preskup da bi privukao širu publiku..tako da meni, a i mnogima nije jasno što su oni zapravo htjeli..ili ga nisu trebali uopće izbacit i držat se provjerene taktike, ili su ga trebali izbaciti po cijeni koja je realna..
Možda 5C nije još stasa ali definitivno će "izmislit" plastiku, oni od svega naprave spektakl pa tako i od toga. Meni osobno ne smeta i malo jeftiniji telefon je ok. neće radit u području Huaweia to je sigurno. Osobno me zaboli za Samsung, prvo S4 je poluproizvod koji je brzo napusta liniju (ima san ih par pa znan o čemu pričan, za dušebrižnike). To šta će iPhone izgbit tržište sumnjan, uvik je bio top i osta, a cijena je uvik stabilna za razliku od ovih plastičara. Ja san bio jako protiv istog, čak i frustriran, neke su stvari posložili (više memorije), a na neke san se navika (nema mkva, i amen) i tako da mi je Apple prirasta srcu, pogotovo kad dobijen novi ako mi nešto crkne to je premium feel koji drugi mogu sanjat.
Baja 001 je offline