View Single Post
Staro 11.09.2013., 08:30   #35352
riceburner
SCSI Freak, deda :P
Moj komp

riceburner's Avatar

Datum registracije: Sep 2009
Talking

evo i od mene koja
odma u prvom redu zafaljujem slaveku na strpljenju i opsirom objasnjavanju pametnih putanja
bilo super, definitivno za ponovit prvom prilikom
failova bilo na pretek...
gume ostale na 4 bara jel sam noc prije doleval frisko mleko i na prvom vlaznom kamenu grip baj baj ,
nadalje 100+kg zive vage i pojasevi za spasavanje, 160mm diskovi za ovakve egzibicije nisu
nije bilo skakljivih situacija, ali osjetilo se manjak snage kad su presli radnu temp
najveci fail je moja ziherasko-papanska glava i strah od nepoznatog, dosta vozljivih elemenata pregural jel me bilo strah
padova nista, slavek skoro jel preko jednog srusenog drva nije skocil i
zadnjim kotacem whipal u drugo da se odbije u stranu ili kak se vec pise

strmopec nadasve zanimljiva, ispelo nisam krivo procjenio jedan kamen koji sam mislio da je cvrst,
izbacio ga zadnjom gumom i tu je bio kraj, ali i da se to nije desilo nebi izvozil do kraja,
iskoristio priliku i do vrha pobacal grane i rahlo kamenje u stranu, slavek odvozil zmirecki do kraja

posle jos onaj krug kaj je slavek napisal i doma, pred kraj je vec bilo full mracno i mene jos vise strah ali prezivel sve
mislio da se danas necu moc ustat ujutro, ali boli me samo vrat od droncanja, malo istezanja i masaze i ko novi sam
slika nema, tj. ima samo jedna

Pohrani.com

riceburner je offline   Reply With Quote