ja razumijem i jednu i drugu stranu. osobno nisam za 200 km/h na autocesti, makar ti vozio paganija. mi obicni smrtnici se trndamo u skatuljama kojima je 150 negdje vrhunac udobnosti, ja kada stignem slepera ili babu u corsi da moram zvjerivnjati (ja, bilo tko da se razumijemo) hoce lokalni baja sa razjebanom alfom doletavati sa 4 gume stare 6 godina.........
razumijete? ozren prvenstveno? na koji nacin bi ti regulirao da smijes recimo ti sa svojim autom voziti brzo, ili recimo ja natjeravao akcenta u crveno na 190 km/h? nema tu, pravila vrijede jednako za sve. a meni nece trebati (sta je netko rekao, 150 metara do 0 km/h), meni ce trebati 450 metara

.
dok sto se tice pitanja moje zupanije, slazem se da je jako zajebana. lose ceste mahom, nikakva ili jako losa kultura vozaca, generalno los i nizak/nizi mentalitet (citaj - ljudi su kreteni i idijoti, to nema drugacije definicije), mnogo alkohola, mnogo krđana....... mislim, i mene je drzalo prvih 2-3 godine nabrijati auto ili imati takav, muzika..... sada sam sretan ako se mogu voziti 62 (gdje je ogranicenje 50) bez kretena koji mi je na kocnici pred svaki minijaturni zavoj, a kad dode malo veca ravnica, da vidis kako isti "zna" voziti pa ode preko 90-100...... a nesposobno, kad vidis po ponasanju vozila.
tako da sam rekao da mi je zivotni san imati nesto povece tipa range rovera ili teracana (ili manjeg galopera, na njega sam isto slinio), nabit naprijed sipke, pa da vidim kako ce kontra smjer zascjecati zavoje ili se vozit po crti, iako ima mjesta jos metar do bankine.....
jebes brzinu, radije da dodem u konstantnoj brzini bez previse kretena na cesti, nego gazit +100 na sat. sranje se dogodi u trenutku, mislim da imamo svatko barem nekoga iz proslosti tko je najebao zbog brzine.