Tema: Automobili
View Single Post
Staro 09.09.2013., 20:02   #7254
Baja 001
Banned
Moj komp

Baja 001's Avatar

Datum registracije: Aug 2006
Citiraj:
Autor MAGARAC Pregled postova
Ima netko malo duljih iskustava sa Fiatovim 1.6 M-Jet dieselom. Vozio sam danas, 120ks i 320Nm i 1.6 TDI, PSA i Renault su male bebe prema tom motoru. Puno ugladeniji i u voznji djeluje dosta mocnije.
Ja san vozio par Alfica 1.9 i stvarno su mi prema 1.9 VW i sl, sranje. IMHO motor je odličan, super čupa, i pored TDIa je superiorniji (ne ulazin je li ima problem, i u Alfa ne valja priče). Doduše nije isti motor ali to je moj doživljaj.

Neki dan iskrsnilo nešto uzeo rent a car. 1.4 207 i opet došda do zaključka da malo auto puno troši (isto ka top gear prius vs M3)

Citiraj:
Poanta problema je ta da je sprovedba zakona samo na način da se puni blagajna. Sve ostalo (npr sigurnost u prometu) je državi nebitno. Da nije tako onda brzina nebi bila jedini problem već bi se pozabavili i sa puno drugih stvari. Ako vi tu ne vidite problem, blago vama.
Pa i fiskalizacija je radi toga, sve šta ide njima je radi punjenja blagajne i plaća uhljeba. To je normalno ka dan. Ja te podržavan jer znan kakva su gamad, i tvrdin da Dacia na 90 kmh nije sigurna ka benja na 150, ali opet ne želin ulazit u polemike. Druga stvar je šta majstor kad te naganja na AC ne narušava sigurnost a ti jesi, a to ide samo u prilog punjenju blagajne. 3 stvar je da brinu o sigurnosti, onda bi AC bila dosupnije masama i smanjio bi se obim prometa na kritičnim točkama (ali očito nije sigurnost interes).
Baja 001 je offline   Reply With Quote