Citiraj:
Autor IcyTexx
Koji dizel ispod 300 konja može jurit 280km/h? Piše da su im svi presretači dizeli.
Koji auto sa manje od 300 konja može jurit 280km/h, a da ne diže brzinu po 1kmh u 10 sec?
Mislim da je realno da presretač mora biti barem 10-15km/h brži od auta kojeg lovi da ga stigne kak se spada...
Sad Jutarnji opet napada sa novim člankom. -.-
Kaj je je, vozači bi radije presretače na cesti nego kamere (barem ja).
Nevezano za presretače, bilo bi genijalno kad bi se uveo popust na policu osiguranja ili registraciju ako imaš kameru u autu...
|
Aj čitaj malo između redaka

Napisan je tekst ko da ga je pisalo dijete. Kao sve kaj trebaš je preko 300 konja i ideš koliko hoćeš.
Da ne krenem o tome kako je tekst kao naručen da bi se opravdala kupovina nečeg ovakvog jer eto treba nam da bi se mogli ganjat s maloumnicima.
http://www.1001ch.com/wp-content/upl...ice-Italie.jpg
A nije niti da se ganjaju 280km/h, na kraju niti želim da se netko pored mene tamo vozika 280 jer cesta nije projektirana za te brzine, jer ako je njima to ''sigurno'' onda je i meni.
Nema potrebe za ikakvim lovljenjem, nismo u mad max svijetu. To je sve preseravanje.
I da radije bi kamere nego ikakve presretače, fino te uslika i
Dosta mi je taj maloumnik koji se ganja ne trebaju mi još dva tulipana koji voze slalom da ga ulove.
Edit:
Evo i u ovom drugom tekstu gluposti. Dimezija gume nije toliko vezana za brzine za koje je namijenjena. Naveli su dimenziju gume u članku ali ne i indeks brzine.

I što reći, zna li ta osoba onda išta o oznakama guma?
No s ovim se člankom u osnovi slažem.