Vratio se ja sa Dotke. Nisam uopće imao namjeru ić ujutro, al mi je Darko reko da odem i poslušao sam ga fala Bogu.
Bio sam 12 od njih 28 u Sport 1 kategoriji, uvjerljivo najmlađi, mislim da je idući najmlađi bio 92 godište, ja sam 96. Vrijeme 1:05min, prvi je vozio 52:30 min, Rulac je bio drugi sa minutom zaostatka. Bio sam treći od individualaca, Rulac prvi. Ja sam nezadovoljan, znam da sam mogao bolje, al jebiga. Odma u prvom krugu na prelasku ceste sam morao stat radi lika ispred sebe i tu mi se sve sjebalo, morao sam hvatat ekipu ispred sebe i nisam pošteno udahnuo sve do spusta, katastrofa. Drugi krug sam uhvatio malo bolji ritam, da sam tak i prvi odvozio bilo bi dosta bolje.
Vozio sam na Tranceu od Franje iz Giant sporta, super je bajk, bolji od Epica unatoč kili viška.
Play of the day je bio kad me neki deda od 6 banki na Treku iz 59' odero na najbržem dijelu kao da stojim, a išao sam 30+ kmh. Luđak
I organizacija je bila fenomenalna, stvarno je super bilo. BTW imam garmin poklon bon od 25% popusta pa ak netko želi mu ga dam.