View Single Post
Staro 05.09.2013., 22:14   #35307
Omerta
Premium
Moj komp

Omerta's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
Gary Fisher Advance 2009.

Eto mene, napokon sinoć pokupio bicikl koji je busom dovezen iz Požege. Vozila ga cura, koja btw, namjerava sada uzeti neki cestovnjak i sa ekipom po Europi

Na njemu je sve original osim sica (i sic štange vjerojatno).. No ja ću ionako mijenjat pa gotovo sve osim rame, ali polako, kako financije budu dopuštale.. Zbog rame sam ga prvenstveno i uzeo.. Kotači ravni, mjenjači rade savršeno, vilica također (kakva takva, ali meni je za sad ok).. Nešto slično sam imao i na Cube Analog Disc 2011 i bio godinu dana zadovoljan

Kod mene su već kočnice Avid BB7 i obruči Alex DP20, ostalo (Novatec nabe, žbice, Jagwire bužiri) sad na plaći, i tako redom (volan, sic po mjeri, pogon...)

Kupovati ću nešto polovno ali većinom eBay, a staro prodavati, pa se nadam da neću zalutati u veliku ukupnu cifru no barem ću imati sve po želji i pored toga sam slagati i guštati (nadam se)

Bajk (rama) je stvarno robusan, iznenadio sam se koliko je rama "debela", zamišljao sam nešto tanje ali ugodno sam iznenađen. Relativno je lagan, stvarno mi tako djeluje. Ovakvog ću ga vagati ovih dana, kao i predstavljanje na DB-u..

Baš sam htio ovaj bajk (ramu) i čekao/tražio ga cijelo ljeto..

Pohrani.com

Pohrani.com

Pohrani.com

Zadnje izmijenjeno od: Omerta. 05.09.2013. u 22:37.
Omerta je offline   Reply With Quote